Bang Bang

Infected Mushroom – Where Do I Belong

What you give is what you get returned.

Mmm ligger i soffan just nu och gottar mig medan Isac nördar League of Legends på datorn, så det blir win win för oss båda så att säga. Fint det! 😉 Nu under soffliggandet så har jag bland annat kikat igenom katalogen för H&Ms höstkollektion och jag hittade allt en hel del som jag kan tänka mig att beställa hem. Men måste faktiskt hålla i pengarna nu för det blev en del shopping i söndags när jag och gubben gjorde runda två på Torp (under den helgen). Ska ta och se om jag kan få upp lite bilder inom kort på allt nytt men eftersom att jag är jag så kan jag verkligen inte garantera något.. Meeen ni kan få kika på några bilder från idag:


Har haft en go dag idag som har rullat på fint. Har jobbat 7-16, tränat på Tellus med plutten direkt efter jobbet och vi kom väl hem runt sju eller något. Idag tränade vi rygg. Sist gång jag skrev om det så skrev jag att det inte riktigt var en favorit.. meeen jag har nog ångrat mig. Jag tycker faktiskt att det är rätt så roligt. Och frustrerande då jag är så djäffla dålig på att hålla min vänstra arm/axel i styr. Men det kommer väl. Gött var det i alla fall!! 🙂 Fick använda mina nya handskar idag också förresten, me like!

Puuuew nu ska jag nanna för imorgon är det mycket att stå i. Ska jobba, tvätta typ sex tvättar, träna, hämta kläder, laga mat och faktiskt även försöka koppla av lite. Men får nog glömma och drömma om det sistnämnda för det blir svårt att hinna med allt det på bara en dag..

Förresten! Nu ska ni få höra (eller läsa).. för en gångs skull så har jag faktiskt varit smart nog och borstat tänderna, bytt linser till glasögon, tvättat bort sminket m.m. innan jag la mig i soffan så nu när jag är trött och sleten så är det bara att kasta sig i sängen och sooooova. Härligt va!? Att jag inte har tänkt på det förut..

Anywayssss.. godnatt på er, sussa sött och allt det där. Pusspuss ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *