Eh?

Eh jaa… vad hände igår egentligen?? Vet helt ärligt inte om jag vill veta med tanke på hur mitt tillstånd var och hur ostabil jag var.. hehe. Snacka om att jag hade bakisångest idag. Och söndagsångest också av någon dum anledning. Antar att man blir lite knäpp av att ha semester för dagarna blir inte riktigt som vanligt, det blir liksom ingen ordning.


Ser helt sargad ut.. kaoooozzz. Har två fula kläggbett på det andra benet också. Så djäffla kvinnligt! 😉

Hade en riktigt fin kväll och dag igår annars. Hann med både sol och mys på Skäret, shopping på Torp (fast blev långt ifrån färdig så det blir antagligen att åka dit imorgon igen), födelsedagsfirande med jordgubbsvin och smaskigheter tillsammans med Maja och Isac på balkongen hemma på Hönseberget och sen drog jag och Maja till Pernilla för att fira henne där innan vi drog till Harrys. Full rulle!


Idag har det faktiskt också vart rätt stressigt. Fast mest på grund av att dagen blev så kort för min och Isacs del.. vi var redigt bakis och sletna imorse så vi gick inte upp och åt frukost förrän vid kl. 12-13 och vid 15.00 så var det 25-årskalas för Curt och där blev vi kvar ett tag så vi har nog bara varit hemma i ca. 3,5h efter det (då vi har lagat mat, käkat och städat).. Hemskt jobbigt när dagarna blir så korta för man får en sån brutal ångest. Imorse tänkte jag att jag verkligen aldrig ska dricka igen. ALDRIG. Nu är jag rejält sugen på’t igen.. men det får faktiskt bli att vara hemma ikväll.


Sååå ja nuuu mina kära vänner så ska jag och gubben glo på film och smaska på kvällsmat och gottigott. Puss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *