FML

Glömde sladden till iPhonen på jobbet idag så nu har min telefon dött.. Inte okej! Jag har visserligen överlevt så sett, men det har varit tufft att inte ha telen nära tills hands för att kolla det vanliga, det vill säga IG och FB.. Haha. Pinsamt ändå. Meeen jag lyckades i alla fall koncentrerar mig till 98% på filmen som jag och plutten nyss såg, det är ju ändå något positivt med det hela, eller vad säger ni..? 🙂

Somnade rätt tidigt igår så idag när jag vaknade så kände jag mig ganska så utvilad. Härligt! Och jag har varit relativt pigg och på ett ovanligt gott humör idag så träningen på Tellus gick faktiskt också bra. Det blev rygg idag.. inte min favorit men det var ändå skoj. Det tar sin lilla tid bara då jag inte är van med varken träningen i sig eller tekniken. Men det är kuuuul! Ser fram emot att fortsätta träna ihop med min man och förhoppningsvis se lite resultat någon gång i framtiden (känns hopplöst just nu men så är det väl.. den som väntar på något gott..). Vill förutom att se ok ut även kunna utföra vanliga vardagssysslor utan att jämt och ständigt få träningsvärk av minsta lilla. Till exempel så får jag alltid träningsvärk i armarna efter att ha burit matkassar från Willy’s till lägenheten (i princip Kungsgatan upp).. det känns sisådär haha. Men nu ska det väl förhoppningsvis bli ändring på det! 🙂

Nepp nu ska jag ta och tvätta bort smink och borsta tänderna för att sen slänga mig i sängen tillsammans med min älskade sambo och bara myyyysa. Eller nja.. inte baaara mysa.. hehe 😉 Puss på er! Natti natt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *