Playing with fire

Pantera – Walk
Völkerball – Radioaktiv

Har precis kommit ut från en varm och lång och go dusch.. helt underbart och så skönt. ♥ Man känner sig verkligen typ som en ny människa efter en dusch.. typ som att man har duschat bort både smuts och problem. Häääärlig känsla!

Jag känner i alla fall att jag har fått en bra start på denna veckan med en måndag bestående av jobb sju till fyra, träning på Tellus och promenad hem med min man och nu sitter jag äntligen framför min kära dator för att blogga och greja med bilder. Det sistnämnda var sannerligen ett bra tag sedan sist. Inte att blogga så sett, för det har jag ju lyckats göra lite via telefonen, men just att få sitta framför datorn och skriva gör inläggen mer seriösa för min del. Det känns inte så stressigt och mycket mer på riktigt. Och att få greja med bilder (redigera, fixa och dona) är ju en av mina stora intressen (inte på proffsnivå dock, men just för min egen skull) så det känns riktigt kul att komma igång med det lite igen. I lördags tog jag fram min systemkamera för första gången på ett bra tag och jag blev chockad när jag kollade igenom bilderna som redan fanns på kameran och då insåg när jag använde den sist.. det fanns liksom bland annat foton från i påskas och på min gubbe när han sitter med mössa inne i köket – det var med andra ord sedan fleeera månader sen. Tungt att inse haha.

Nej vet ni vad kära vänner.. nu ska jag ta och beställa hem lite iPhone-skal till mig och mor! Ha det så fint! Pusselipuss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *