Vissla med mig

Alphaville – Big In Japan – Original

Somnade waaaay för sent igår. Inte okej. Inte okej alls faktiskt. För på grund av det så försov min man och jag oss till jobbet imorse. Jag vaknade till vid 6.53 och flög upp ur sängen med Isac tätt inpå när vi insåg vad klockan var. För er som inte har koll så börjar vi jobbet 7.00, så vi hade med andra ord 7 minuter på oss. Det hann vi inte. Men vi var i alla fall på plats vid typ tjugo över sju. Det är ändå rekord för min del tror jag..


Mmmm smider förresten planer på hur morgondagen ska se ut. Det blir definitivt en tripp till Ikea, Torp och lite annat skoj (hoppas spegeln samt latteglasen finns i lager på Ikea denna gången). Är ganska så väldigt sugen på att gå ut imorgon kväll också men det blir säkert inte av för jag vill inte gå själv. Tror jag. Fast det kan nog vara skoj det med. Man träffar ju ändå alltid en himla massa skoj folk, kända som okända, när man är ute och partajar. Eller vad säger ni?

Hur som helst så får försovningen iiiiinte hända igen. Åh nej! No, no, no. Nope. Så nu ska vi lägga oss i sängen bums (startade filmen som vi skulle se, och såg, hyfsat tidigt så den blev precis avslutad). Hoppas ni har haft en fin dag och att ni får en god natts sömn! Puss och kram på er kära vänner!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *