Kissing disease (eller mao. körtelfeber)

I torsdags när jag var på Dagsons så tyckte jag att det var en supersmart idé att komma på återbesök idag klockan 7.40. Det tyckte jag inte när klockan ringde imorse vill jag lova.. meeen det var ju bara att släpa sig upp. Väl där fick jag göra nya prover igen och idag svarades det positivt på körtelfeber-provet. Men det var ju inte direkt något oväntat. Ganska skönt att få det konstaterat ändå, även om jag hellre hade varit frisk (såklart). Sååå nu är jag i alla fall sjukskriven i två veckor framöver.. Men är ju redan inne på vecka två hemma så jag är så jädra trött på detta nu. Börjar snart klättra på väggarna. Jobbigt när man vill men kroppen inte orkar. 🙁


Försöker använda tiden och den lilla ork jag har till att göra nååågot vettigt i alla fall, så igår och idag har jag rensat och rensat. Tusentals bilder på datorn har fått flyga rätt ner i papperskorgen för gott. Det känns så himla skönt 🙂 Wii!

Hmm nej nu ska jag se om jag kan lyckas få i mig något att äta. Är hungrig som satan men med min hals så är det inte så lätt att tugga och svälja.. buhu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *