Godmorgon på er :)

Ja värst vad jag har börjat blogga nu då.. så blir det när man är sicko och inte har ork för någonting fysiskt typ. Men det är väl kanske bra att komma igång också, det är ju ändå något som jag egentligen tycker är skoj och avslappnande, bara det att jag alltid prioriterar bort det i vardagen nuförtiden. Tråkigt, meeeen nu kanske det blir lite ändring på det. Märker dock att kvaliteten på mina inlägg blir aningens sämre när jag bloggar via telefonen..


Sitter här i valet och kvalet och funderar på om jag har ork att åka till Skäret idag. Hade varit riktigt gött att få komma ut dit en sväng och om inte annat i alla fall få komma ifrån lägenheten litegranna.. Tror nog kanske det får bli så. Fast känner mig inte sådär fantastiskt fräsch men.. det är ju trots allt bara familjen. 🙂

Såg förresten att det är 22 år på lördagar på GG.. gött sur jag blir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *