Väntar på min prins

Ligger i soffan och väntar på att min prins ska komma hem från gymmet och affären och när han gör det så blir det fredagsmyyys! 🙂 Ska bara pallra mig upp till datorn först för att betala en grej till alfa-kassan.. sista dagen idag hehe. Seriöst så tycker jag att jag typ betalar mer till dom än vad jag får tillbaka. Gött irriterande. Ska nog gå ur för nu börjar jag få så mycket jobb så det känns meningslöst..


Är förresten gött avundsjuk på alla som går ut ikväll i det fina vädret.. och alla andra som har fått njuta av veckans fina dagar. Och alla som får inviga GG. Jaja min tid kommer väl så småningom, då ska jag ta igen allt med råge! Så det så.

Annars har jag haft en riktigt fin dag med min snutte sen han kom hem från jobbet. Har mått mycket bättre idag än vad jag har gjort de andra dagarna så det har vart skönt. Har liksom haft ork nog att skratta.. det ni. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *