Olyckligt vetande, lyckligt ovetande

Waiting is painful. Forgetting is painful. But not knowing which to do is the worse kind of suffering.

Det är jobbigt att inte veta, så nyfikenheten gör att näsan läggs i blöt, men att veta kan vara ett rent helvete. Det kan i och för sig också hjälpa en att förstå och inse, och därmed hjälpa en att göra ett val. Kanske stärker det valet, kanske ändrar det valet tvärt..

Efter att ha läst en massa quotes och grejer så har jag kommit fram till att man i livet tydligen måste lida av problem och sorg (okej det kanske jag hade en aning om innan också, men ändå). I alla fall någon gång. Det går tydligen inte att komma ifrån. Men vissa saker kan man styra över ju, right? Man kan ju välja om man verkligen vill lida, om det verkligen är värt det? Det är något som jag funderar över just nu..

Yeah.. verkligen muntert inlägg, I know.. Men jag kände att jag var tvungen att skriva av mig lite. Är både förvirrad och irriterad och nu var det skrivet så det känns redan lite bättre. Fast jobbigt också. Jobbigt att erkänna sig svag, jobbigt att veta att man måste välja själv, jobbigt att veta att man kanske behöver göra ett val som kommer att göra ont.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *