Rensning på G

Passar på att rensa lite medan jag ändå ligger hemma i sängen och är sjuk.. Riktigt skönt vill jag lova! 🙂 Och det är inte bara Instagram som får ta smällen utan även Facebook och självaste bloggen. Facebook ska jag ta tag i sen när jag orkar gå till datorn och på bloggen har redan hela kategorin “2007” rykt. Lite vemodigt, men ack så behövligt och gott för själen. Insåg det i helgen när jag var hemma på Skäret att det faktiskt kan vara fantastiskt härligt att rensa bort gamla saker/personer/foton/skrifter och så vidare. I helgen gjorde jag nämligen en storstädning i mitt flickrum. I och med att jag numera bor hos min man i stan så kände jag att det var dags att röja lite. Det tog emot men det var ändå såååå skönt när det väl var gjort. Så jag ska försöka behålla den “spiriten” och fortsätta rensa och ta tag i fler sådana saker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *