As I fall

Håkan Hellström – Kom Igen Lena!

Jaha sedär, då har även jag gått och blivit sjuk (gubben min var sjuk förra helgen, så det var ju inte allt för överraskande att det skulle nå mig med). Ja det var var ju precis vad jag ville och sannerligen i rättans tid! Fast egentligen så är det ju aldrig uppskattat eller passande så det är väl bara att bita i det sura äpplet för någon gång måste man ju beta av det. 😉

Stress. Medan jag ändå snackar tråkigheter så måste jag tala om att jag har en så sjuuuk värk i axlarna/nacken/skuldrorna/ryggen. Heeeelt vansinnigt vad jobbigt det är. Jag vet ju varför jag har ont men inte gör det någon skillnad för jag kan inte bli av med det ändå. Stressen och ångesten är något jag dras med jämt, dag som natt och medvetet som omedvetet, och hur mycket jag än försöker så går det inte att bli av. Jag stressar till och med över att jag ska sluta stressa. Snacka om ironi. Tur är att jag i alla fall har min fina man som försöker hjälpa mig så gott det går genom att prata, gosa, massera och smörja in mig i voltaren (haha). Finner inte ord för hur underbar min älskling är. Han ställer alltid upp för mig vad det än är och dras med mig trots att jag är som jag är. ♥


Nu ska jag ta mig en kvällsmacka och sen mysa ner mig i soffan och vänta på att Isac ska komma hem från träningen. Kanske blir det att vi kollar färdigt på Les Misérables ikväll (som vi började titta på i söndags, men vi startade givetvis filmen så sent så att jag somnade..). Anyway..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *