He’s smiling, I’m melting

Arvingarna – Jag Vill Ha Ett Liv Med Dig

Just for you. ♥


Trots att extremt hemska och trista saker har
inträffat det senaste och förpestat mina nära, käras och mitt eget liv så
rullar det på ändå. Jag vet inte vad jag ska känna och hur jag får/borde/ska känna och faktiskt mår, men man måste faktiskt tillåta sig att må bra ibland ändå. Trots sorg och hemskheter. Jag tycker i alla fall att adressändring till världens finaste man, ansökan till både högskola och jobb samt anställning på ett nytt jobb definitivt är värt att fira.

Nu ska njuta lite av livet genom att pussa på min man, måla naglarna, laga lunch tills imorgon, äta choklad och sen sooova. Imorgon är det jobb, jobb och jobb som gäller.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *