Hungrig

Skulle kunna äta det mesta just nu.. Nästan till och med paninin med kyckling och bacon som jag fick idag på Lejas. Ja alltså, det blev ju fel såklart. Beställde en grillad macka med mozzarella och pesto men det var inte riktigt det som jag fick så gick snällt tillbaka och bad om rätt.. Nästan pinsamt, för min del, imo. Anyways så fikades det gott och det var inte vilken fika som helst med vemsomhelst. Det var en fika med världens bästaste bästa Malleballe! Kärlek!! Så himla fantastiskt jävla awesome att hon är tillbaka i Sverige nu. En sann vän som alltid finns där och är så underbar. Vi kan prata och skratta om allt. Älskar det. Älskar henne. Älskar dig Malleballe. ♥


Bloggar från telefonen förresten nu så allt är lite nytt och jobbigt för mig vill jag säga er.. Meeen jag hoppas på att jag både lär och vänjer mig inom en snar framti, för detta kan jag definitivt leva med.

Förresten så har min plutt och jag precis kollat på Gangster Squad (fiiiinfin film, for sure!) och nu ska det sovaaas. Är så galet himla trött så jag vet knappt vart jag ska ta vägen.. Det blev ganska så sent igår men det var det verkligen värt.. 😉 Nää nu är det sängen som gäller och imorgon är det fredag! Wiiii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *