La la la la

Kaffe är min bästa vän idag, är seg och tröttiisch. Men det är faktiskt tusen gånger bättre nu än vad det var imorse så hoppas på att det håller i sig så och bara blir ännu bättre under dagen. 🙂 Har nya fina koppar på jobbet också som vi ungdomar i familjen köpte till pappi i påskpresent. Så fina!


Är för övrigt så gött pissetrött på mitt proteinpulver.. vill inte dricka det för det är så äckligt men jag får väl försöka tvinga i mig det då det dels är köpt och dels behövs för min kropp hehe. Men har hittat ett annat protein från gymvaruhuset som inte är soja utan det är vassle istället. Fast väldigt, väldigt låglaktos så jag hoppas det ska gå bra. Lär ju smaka underbart i jämförelse. Jag hoppas det i alla fall haha.


Påtal om tandborstar så är jag helskakig nu efter ett uppdrag på jobbet haha. Har maskerat massa grejer med tejp för att vi ska måla vitt på kontoret och på vissa ställen fick jag klättra på en höööög stege (not, men för mig som är höjdrädd så var det hell) för att nå. Alltså jag blev helt svett haha. Men nu ska jag bara jobba på marken resten av dagen så det känns bra. Peuuuw! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *