A little piece of heaven

One Direction – Kiss You

Åååh är på bästa humöret!! Trött som en gnu men glad och lycklig som bara den! 🙂 Så himla härligt väder ute, har slutat tänka på vissa saker och ta tag i andra saker.. Känns riktigt bra. Dessutom har jag idag jobbat, vart på ett gött svettigt spinningpass, käkat och sen tagit en efterlängtad underbar dusch. Yääh!

Nu väntar jag på att gossen min ska komma hem från hans träning och sen blir det nog lite mys i soffan och sen ska jag soooovaaa. Mmm, längtar redan haha! Och jag hoppas för övrigt att jag inte kommer att lägga mig ensam. 😉


Idag var det förresten full rulle på jobbet. Eller ja. Känner att jag inte fick gjort så mycket, men det var just på grund av att det var så mycket som skedde. Frukostbesök av faster Lotta, fika med Alexander och morfar, fika med Mårten, fika med Mårten och Alexander och däremellan klämdes ett besök på Arbetsförmedlingen samt ett besök på gamla Wettergrens in. Och tre turer till Tempo. Hoppas på att få lite mer gjort imorgon hehe. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *