The first cut is the deepest

Tracy Chapman – Baby Can I Hold You

Har haft en sån fin dag fastän jag trodde den skulle vara en misär; vaknade med hunger och huvudvärk och var deppig som få, men efter lite om och men så bestämde jag mig för att försöka ändå så jag pallrade mig till jobbet och väl där så glömdes allt bort. För det är ju ändå så det är. Så fort man faller dit, så fort man ger upp och inte orkar mer, det är då man får extremt svårt att resa sig upp igen. Så det gäller att inte ge upp. Vilket man kan göra för lätt, I know. Been there, done that. Men är trött på det, så jag orkar inte att inte orka.

Ja sedär.. där spårade det ur haha.


Yes jag har massa hål i mina tights och på mittenbilden vill jag visa mitt nya söta iPhone-skal. 🙂 Ser dock nu när allt blev färdiguppladdat att man knappt ser hur skalet ser ut så jag får väl ladda upp en bättre bild en annan dag.

Hursomhelst så har jag haft en fin dag. Det var det jag ville få fram. Tung morgon, bra dag på jobbet (trots att jag inte hade någon lunch), fina skratt med papi, flanering på stan med min man (fick köpt decilitermått, presenter och en massa mat, of course), underbar middag väl hemma och sen redigt med mys tillsammans med min älskling. Känner mig för övrigt helt nykär. Det är en väldigt fin och fantastisk känsla vill jag lova er mina vänner. ♥

Nu ska Isac och jag snart krypa ner i soffan och kolla på Sagan om de två tornen. Vi bestämde oss strax efter att vi hade kollat på the Hobbit (typ år och månader senare än alla andra) att vi ville kolla igenom Sagan om ringen-trilogin igen. The extended version. Tjaa.. den första filmen blev uppdelad i tre omgångar eftersom att jag är så otroligt himla bäst på att somna sådär fint mitt i allt. Tvåan har redan börjats kollas på så nu är vi inne på del två och förhoppningsvis så får vi se klart den idag, men man vet ju ändå aldrig. Vill inte göra min lilla älskling besviken och ge honom några falska förhoppningar.. hehe.


Nu måste vi nog börja titta på filmen innan det blir alldeles för sent för min del. Puuuuss! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *