Hey yaa

Yää jag lever, det gör jag allt.

Har en liten lunch på jobbet nu så passar på att skriva litegranna. Dagen har gått så otroligt fort så att det nästan är skrämmande.. men det är väl skönt det med för det är inget vidare när en arbetsdag känns som en evighet.

Slutar halv fem idag och då ska jag möta upp Stina för att sen ta en fika med henne på Lejas. Lite lagom mycket catch-up för oss efter att inte ha setts på över ett halvår, så det ska bli riktigt skoj! 🙂

Efter fikan så är det inplanerad träning (axlar och rygg om jag inte minns fel) med gubben min på Motionshuset. Det ni! Jag trodde aldrig att jag skulle börja träna med Isac, men ack så fel jag hade. Det har dock tagit typ 1,5 år innan jag har vågat mig på det, men ändå.. Känns ändå kul att det äntligen har blivit av. Nu har han dessutom lyckats att få två provveckor på Motionshuset så då får vi ju se till att utnyttja det så mycket som möjligt och sen så får vi se vad som händer och vart jag ska fortsätta träna.

Helgen har varit fin med mysfredag, målning på kontoret, dricka med girlsen och Moyle, liten utgång, städning, tvättning, filmtittande och massa mer. Tänkte slänga upp lite bilder sen när jag kommer hem så ni kan få se lite också (om jag orkar det vill säga, det lär väl bli rätt sent på gymmet).

Njet nu får jag fortsätta med work work här. Ha det fint!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *