Just nu

Jason Wade – You Belong To Me

Sitter på golvet framför soffan i vardagsrummet och tar igen lite egentid framför datorn medan gubben gör detsamma, fast med spel istället för blogg och bilder. Haha lustigt nog så vände vi oss precis om, nu i skrivande stund, och tittade på varandra, log och sa “jag älskar dig” i mun på varandra och föll sedan ut i skratt. Mysigt. ♥

Det har som sagt blivit ganska så lite bloggande och så det senaste, men det är ju på grund av allt jobb som jag skrev om i ett tidigare inlägg. Mycket jobb och sen konstig fritid på udda tider, vilket resulterade i noll datortid. Denna veckan blir annorlunda jämte förra veckan men även annorlunda jämte alla andra veckor; istället för jobb sju till fyra och tre till ett så blir det från tio/tolv till sju/nio istället. Spännande. Fast denna veckan så ska Isac jobba vanlig tid från sju till fyra så vi har några timmar då vi inte kommer att ses. Men det är nog bara bra tror jag. Det är ju inte bra att vara med varandra för mycket heller liksom.. Så nu kan gubben min träna alla dagar i veckan utan att jag hamnar i vägen och jag kan få lite tid på morgonen för mig själv. Men vi jobbar ju ändå på samma arbetsplats så vi ses ju ändå där lite då och då. 🙂

Anyway. Helgen har bjudit på många fina stunder med nära och kära. Har hunnit med både det ena och det andra, typ som fest hos Hanna, solning, fika med Strömmen, födelsedagsfirande för plutten med våra familjer, en sväng till Thn, filmkväll, spontanshopping på Torp, kaffe och latte i solen, minipromenad, god mat och mycket, mycket mys. En riktigt bra helg med andra ord. Stressig, men bra.


Nu ska jag tvätta av sminket och hoppa i säng. Undrar om jag kommer lyckas att få med mig min man eller om det blir att somna alldeles allena ikväll. Hmm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *