Hard work work

Hellloj! Tänkte bara säga att jag lever, så det blir inget långt inlägg. Sen i söndags så har jag och min man börjat jobba kvälls/nattskift på Jetan (15.00-01.00) så dagarna blir en enda mess. Somnar vid två/halv tre på natten och sover ett bra tag på dagarna och då får man inte mycket tid kvar till roligheter.

Har en liten tanke om att jag i alla fall ska kompensera upp veckan med ett större inlägg imorgon och då ska jag tjoffa in en massa bilder också. För liiiite har ändå hänt under veckan.

Saknar dock mitt liv en aning. Har inte rört datorn sen i söndags typ, har inte heller varit på spinningen eller fått solat. Inte haft någon chips- och dippkväll med min man, inte kollat på tv eller serier. Inte haft tid för att klippa mig och färga håret, inte shoppat roliga saker och inte ens hunnit handla mat. Skamligt. Men nu är det bara en vecka till och sen börjar jag jobba som vanligt igen, me like! Även om det är rätt nice att jobba kväll/natt också.

När jag orkar att ta tag i mitt liv igen så ska jag se till att rensa lite här och där förresten. Typ vänner på Facebook, bilder på Facebook, bilder, musik och filmer på datorn m.m. Det finns en hel del att ta tag i på den fronten faktiskt. Hehe. På tal om Facebook så har jag även sett till att saker och ting är privata där nu. Har inte ens haft en tanke på det tidigare typ, men nu så. Nu är ingenting offentligt längre (förutom mitt album “Alix bakar”, det kan få vara så offentligt som det vill haha) och det mesta är sekretessändrat. Får nog ta och kika lite till på allt det där för det var faktiskt en hel värld av inställningar som man kunde göra. Har dessutom gjort min Instagram privat; skööönt. Inga fler random likes från random folks, de gjorde mig galen innan haha! Nu kan bara dom som jag accepterar följa mig och dom som jag känner gilla mina bilder. Perfekt! 🙂

Nepp nu måste jag fixa mig för om 1,5h är det dags för veckans sista arbetspass och sen tar vi helg! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *