Looks can kill

The Riplets – Hey Mickey

Blev en random skräckfilmskväll med Marcus igår, riktigt skoj! Vi båda hade planerat utgång (fast på olika ställen med olika folks) men slog oss ihop istället och myste. Haha så det kan gå. Kollade på en hel del olika saker och det blev en massa chatroulette också, men huvudfilmen vi såg var House at the End of the Street. Creepy, men inte så sjukt äcklig som andra skräckfilmer precis. 🙂


Har precis duschat och fixat mig och nu sitter jag och väntar på att Isac ska komma hem från träningen och då ska vi äta och sen åka till Torp en sväng. Mysigt! Ska bli skönt att komma iväg en stund ifrån lägenheten och det är ju så sjuukt fint väder ute. Vill ta en promenaaaad. Kanske får bli så efter Torpvisiten. Vem vet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *