Resist

Disturbed – Stricken

Igår: Jobb 8-17 med tandläkarbesök där emellan, mys med bästaste Hannis (take away-latte på Espresso House, intervjuade och fotograferade av Bohuslänningen, lek med Buffy och mys i trapphuset), solning på Hawaii, promenad hem, dusch och sen kvällsmat och datorn. Inte en allt för dålig dag – helt tvärtom! 😀


Idag: Hade tänkt vara hos pappi och sen mysa med Hanna men planerna blev ändrade pga. natten och vaknade med fetaste huvudvärken ever imorse som fortfarande sitter i (lite lugnare nu dock). Och Daniel ringde igår och ville fika idag innan han började sitt jobb men inte blev det något med det heller. Så typiskt. Vi snackade i telefon i en timma istället, inte pratat så lång tid på länge haha så det var riktigt skoj. Massa knas samtalsämnen och planering inför grejer, gillar’t! Känner mig så himla mammig ibland, orkar inte haha..

Smider planer för året.. inte lätt alltså. Så mycket som man vill göra och som ska göras, typ som tusen småresor och blahiblaha. Undrar hur långt pengarna räcker.. Meeen kul kommer det allt bli! Taggar Bråvallafestivalen som bara den, tjötade om det igår med både Hanna och Daniel (H ska inte dit men D ska) så är sååå peeepp!!

Njet nu ska jag kolla kläder på internet och sen blir det duschen. Puss på er! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *