#post1000

The Moniker – Oh My God!

It’s what you do to me.

Tjena mittbena, detta inlägget blir mitt tusende inlägg på denna bloggen. Galet va?? Fast delat på alla år som jag har haft bloggen så blir det ändå bara 166 inlägg per år, dvs. knappt ett varannan dag typ. Hur ska detta firas då? Måste jag fira det? Nej kanske inte, men det hade ju varit lite roligt men något alldeles extra dagen till ära. Eller?

Idag har varit en fullspäckad och knasig dag. Jobbade 8-16 och sen vid fem så mötte jag upp Bea på Motionshuset för spinningen som började halv sex. Efter spinningen gick jag till kontoret igen och snackade business och sen blev det mathandling, matlagning, förtäring av mat, en fet dusch och nu har jag precis bakat en drömtårta med kaffesmak. Var inte så gött sugen på att baka idag (blev ju så sent också dessutom), men vad gör man inte för sin gubbe som ska bjuda jobbet på fika imorgon? Han jobbar kväll/natt idag så man får väl försöka vara lite snällis.


På tal om jobb så fick jag idag reda på att jag ska jobba på Jetan ett tag framöver, och att det då gäller kvälls/nattskift. Ska börja 15.00 och sluta 01.00, kan ju bli intressant haha. Som tur är jobbar Isac samma skift, hade vi jobbat olika så hade vi bara setts en timma per dag ungefär haha. Knappt det ens. Så vill vi ju inte ha det.

Hur jag ska fira det tusende inlägget får jag fundera över under natten och så får vi väl se om det kan bli något litet extra imorgon istället. Jaja, godnatt på er kära vänner. Nu ska jag fixa mig inför natten och sen försöka somna alldeles själv i pluttens stora säng. 🙁 Pusspuss!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *