For all we know

Judas Priest – Breaking The Law

Stressig dag.. men har i alla fall fått gjort litegranna; har bland annat fått fixat och postat papper, jobbat lite och har nyss vart hos tandläkaren i en timma (!). Skönt att vara där dock då det blev lite klarheter och dom bokade tid åt mig för att fixa bettskenan (som tandhygienisten sa var aaaaaaaalldeles för tight, yeah tell me about it..). Sååå gött att få det konstaterat och fixat för jag behöver den verkligen! Idag vaknade jag med idiothuvudvärk (dubbelt upp med bihålor och käkar) så treo fick bli min lycka för en timma eller så. Usch, inget roligt liv att leva med det där.

Nu ska jag tillbaka till jobbet och sen vid halv fem blir det födelsedagsfika! Så mys! ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *