Shake it out

Lite crappy day hittills.. vaknade med illamående, inte skoj. Drömt dåligt antar jag, samt en massa känslor. Bläää.

Hänt en massa grejer det senaste.. kalas för Charlie i torsdags, var med Strömmen hos frisören i fredags plus att det blev shopping på Åhléns och Willy’s med Isac, i lördags lämnade jag Uddevalla tillsammans med Louise, Pia och mamma för en helg på Ullared (riktigt kul mor- och dottermys med shopping, melodifestivalen, godis, chips och badtunna m.m.), i söndags väl hemma i UA igen så blev det våffelfika på Skäret med hela tjocka familjen, Isac, Åsa, Björn och morfar och sen på kvällen blev det mys med mannen min. I måndags vart det jobb och chill, hade besök i lägenheten av K2 som hjälpte Isac med socklarna och Bea, Björn och Åsa kom för att kolla på Isacs bokhylla som vi vill bli av med. I tisdags var det full rulle även där med jobb och sen hemma blev det att storstäda – dammsuga, tvätta fyra tvättar, skura, renbädda och laga mat. Igår jobbade jag till fyra, gick hem för att käka och byta om och sen vid halv sex var det spinning på Motionshuset i 50 min med Bea som gällde. Lagom intressant då strömmen gick i halva Uddevalla och 30 min av spinningpasset gjordes i mörker, utan musik, utan pulsmätare och utan luftkonditionering. Galet varmt och sunkigt haha, men det gick bra ändå. När vi väl skulle gå därifrån så visade det sig att någon annan hade fått mitt gymkort (due to mörkret tydligen..) så fick gå hem utan. Typiskt.


Glad alla hjärtans dag på er allihopa förresten! Och grattis till världens bästa mamma som fyller år idag. ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *