You bring me to my knees

Hade en finfin dag igår med work, fika och träning. Sprang på bandet konstant i en timma och sen fick jag blodsockerfall och spydde hela natten lång. Nä inte hela natten kanske, fick i alla fall sova mellan halv tolv och halv ett men sen mellan halv ett och halv tre låg jag på toaletten. Inte lika finfint.. Konstigt det där. I torsdags hände något liknande; fick magont som en blixt från klar himmel när jag kom hem efter jobbet och sen spydde jag. Men det var innan träningen (som då givetvis aldrig blev av). Vet inte vad det är för fel på mig.. eventuellt
magsjuka, eventuellt krashad mage av annan anledning. Kanske allergi?
Kanske från träning? Kanske en kombination? Kanske något helt annat? Oavsett vilket så är det mycket märkligt. Och mycket, mycket tröttsamt.


Nu mås det i alla fall lite bättre. Illamåendet kommer och går lite som det vill. Älsklingen har precis kommit hem från träningen och nu hålls det på att stekas pannkakor, gottigott. Vi ska försöka ha en så mysig kväll som möjligt. ♥ Vi har mycket att ta igen från igår mitt koma igår hehe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *