Music

Groezrock, Download, Bråvalla.

Men ååh jag vill gå på allihopa. Tror jag ska göra det också, om jag så ska dra själv.

Pennywise, Raise Against, Slipknot, Bad Religion, Volbeat, In Flames, Less than Jake, Iron Maiden, Rammstein, Bullet for my Valentine, Timbuktu, Johnossi, 30 seconds to Mars, Jimmy eat World, Stone Sour, Mando Diao, A day to Remember, The gaslight Anthem, Green Day.. u name it. Dreggel och åtrå så det skriker om det!! ♥


Har haft en full rulle-dag med sovmorgon, jobb på kontoret, matshopping, planering, telefonsamtal, pinsamheter osv.. Kors. Har nyss haft lite besök av Jonna också, mysigt. Och nu kom gubben hem, vilket betyder Rome och mys framför tv:n (om han nu inte ska spela då..).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *