I’m addicted

Bobby Trafalgar – Kung-fu girl

Haha ååh jag blir så dum i huvudet på mig själv. Har förlagt sladden till systemkameran så jag kan inte få över några bilder.. Har letat i hela lägenheten typ men den är puts väck, så gött himla störande. Får se sen när gubben kommer hem ifall han kanske har någon koll, av någon knasig anledning. Hehe.


Idag har jag hunnit med lite smått och gott, dock långt ifrån allt som jag ville hinna med, men det finns ju alltid en morgondag att ta tag i så man ska inte hänga läpp för det. Har i alla fall fikat med Strömmen i två timmar på Lejas, myst med min bebis, haft sovmorgon, kollat två favoritserier, gjort ordning i köket och ja.. typ det. Jo juste, handlade precis lite käk och så på Spara också. Min man släppte av mig där påväg upp till gymmet så vi kunde slå några flugor i en smäll. Var gött skönt att få komma ut och röra på sig lite också, den lilla promenaden hem gjorde riktigt gott både för det fysiska och psykiska. 🙂

Jo juste, i lördags dränkte jag min telefon i toaletten. Så smidigt. Nooot. Men men, inte så mycket att göra åt det. Stressade som en galning för att hinna ner till Pelles firande i tid; körde på multitasking och skulle ta på mig bh:n samtidigt som jag skulle svara i telefon och det.. gick inte så bra. Min älskade iPhone försökte ihärdigt hänga med och kämpade tappert för sitt liv men under kvällens gång så slocknade han till. Dock inte för gott. Dödsförklaringen blev på söndag eftermiddag. Sörjde med min man och sen åt vi pannkakor för att hedra minnet av min precious. Haha, nää inte direkt, men vi åt i alla fall pannkisar. Fast det var bestämt sen länge.. ^^

Anyways så ska jag kila nu. Min älskade man kommer nog hem vilken sekund som helst och då blir det mys framför tv:n, kanske med chips och dipp. Mohaha mums. Nya favvoserien att titta på är Rome, börjar bli lite smått besatt fastän vi bara har sett fyra avsnitt. Annars längtar jag som en galnings till GoT säsong 3. Mars, skynda påååå!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *