Come go with me

Cheap Trick – I Want You To Want Me


Sov tre timmar igår natt, jobbade sju till fyra idag, donade lite hemma hos Isac, solade (somnade och brände mig på kuppen), tog en fet perfekt dusch och nu är det kaffe framför datorn som gäller. Fast ska snart hoppa i säng då mina ögon snart går i kors på grund av den dåliga sömnen jag fick igår.. Och nej, jag kommer inte ligga sömnlös för att jag dricker kaffe. För mig blir det nästan tvärtom förstår ni, jag totalt stensomnar efter en varm kopp i magen, gotti gott! 🙂

På tal om tandborstar så har jag förresten gått loss på oldies-låtar. Så jag har nu fixat mig en awesome lista på Spotify som jag nördar sönder haha. Så himla mysigt och uppmuntrande. Kärlek på det. ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *