A man you’ll never be

Poison – Every Rose Has Its Thorn – 2003 – Remaster

Tapetklister under mina skor, du är så mycket vackrare än vad du tror.

Sugen på att klicka hem hur mycket kläder och grejer som helst från H&M, kors.. Lite ska jag beställa men jag måste välja lite mer noggrant för jag har inte råd med allt. Shoppingkorgen blev rätt full, så att säga. ;P

Ska ta en (fyra) kopp(ar) kaffe och fundera lite på vad som ska beställas och vad som ska rensas ut och sen efter det så ska jag ta tag i lite grejer. Typ som att laga lunchlådor, plocka ur diskmaskinen, vika tvätt och fixa lite mer i garderoben. Fast just nu är jag bara gött sugen på att lägga mig i sängen och sova, är så sinnessjukt trött. Har inte sovit alltför många timmar det senaste, men men.. får försöka ta igen det inatt.


Idag har det vart jobb sju till fyra på Jetan och sen efter jobbet så åkte Isac och jag till Blomsterlandet. Fick köpt en kakburk, två blommor att ha i köket samt två krukor men annars var det väldigt fattigt på grejer, blev så besviken. Men antar att dom inte har hunnit få in de nya grejerna för i år än, och att julsakerna precis har rensats ut, så vi får väl ta och åka dit igen typ om 1-2 veckor och hoppas på ett bättre utbud.

Nähää nu ska jag sätta på städlistan på Spotify och ta tag i allt ditten och datten som ska donas med innan gubben kommer hem från träningen och ser att jag inte har gjort ett skvatt.. det vore ju ändå alldeles förargligt. 😉 Ha det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *