When we believed

Anyone can make you happy by doing something sweet,
but only someone special can make you happy without doing anything.

Lagar mat, fixar mig och kollar FB. Har precis hängt upp alla kläder i den nya garderoben då Isac satte upp stången idag (har haft allt på en klädstång på balkongen innan). Så himla skönt att äntligen få samlat alla kläder på ett och samma ställe (inomhus dessutom) så att man faktiskt kan se vad man har för något att ta på sig. Det har änna blivit att vi har haft ett par favoritkläder på oss för jämnan då allt har legat huller om buller. Men nu så! 🙂

Helgen har varit mycket fin. I fredags var jag ledig, men jag hade en del att göra så det var inte någon slappardag precis. Var en sväng på Näl (kl. 8.30 var min tid, buhuu), städade, fikade och snackade med pappa, handlade, solade och sen vid sju så kom Paggisen för att ha en mys- och sovkväll med mig på självaste Hönseberget. Bäst! Det blev en massa prat och skratt, och på det även en herrans massa turer ner till tvättstugan då jag hade tvättid dagen till ära haha (och tonvis med tvätt).

I lördags så drog Maja vid elva och då softilerade jag lite för mig själv eftersom att Isac var borta i Falköping och spelade paintball. Klockan två träffade jag Daniel och vi tog oss en fika på Wayne’s, gick på stan och handlade gurka på Willy’s. Senare på dagen blev det en tur till Bauhaus och Maxi med mannen min för att handla gardeobsinredning och gottigott (fick 30% på inredningen, sweet) och på kvällen blev det vin och chips medan vi kollade på Arn, helt okej dag! 🙂

Idag har vi knappt hunnit göra någonting för vi gick upp typ ett.. så har käkat frukost, grejat i garderoben och ja.. typ det. Om en timma så ska det dock bowlas med Happa och Hanna, mycket trevligt! Det var tusen år sedan jag bowlade sist så vi får väl se hur det går hahah..

Nej nu är det dags för käk. Ha det fiiiint! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *