En liten årsresumé

Wheatus – Teenage Dirtbag – Original Version

Mitt
nyårslöfte för 2013 får bli ett lite vuxnare löfte. Jag vill bli bättre på att
tvätta oftare. Jag har en äcklig förmåga att samla på mig så mycket tvätt så
att det blir typ 4-5 tvättar per tvättdag och så vill jag inte ha det. I
fortsättningen ska jag se till att tvätta så fort tvättkorgen blir full
(istället för att både tvättkorgen och en ikeakasse ska bli fulla, plus en
liten hög på golvet). Borde även införskaffa en städdag. 2013 får bli ett år i städningens tecken. Kul. 😉

En liten årsresumé

Gjordes något år 2012 som aldrig har gjorts förut? Djaa, men bara småsaker. Fyllde 20 år så handlade på systembolaget för
första gången i mitt liv, skaffade mig ett medlemskort på ett gym, var på min
första festival (p&l), köpte min första möbel (tillsammans med
Isac), lyckades ta ett uppehåll från mitt Otrivinmissbruk (var
fri från april månad till och med oktober månad). Isac fick
mig till att börja äta havregrynsgröt till frukost varje dag under en lång
period och han fick mig även till att äta potatis i två månader. Helt otroligt
för att vara jag.

Sen vill jag ju inte riktigt erkänna att jag knappt bor hemma längre. Vill inte
säga att jag har flyttat, för det har jag inte, men aldrig i mitt liv har jag
bott borta såhär på detta sättet som jag gör nu. Nästan hela året har spenderats på Kämpegatan tillsammans med Isac. Kors i taket och muffins på bordet!

Inga utomlandsresor har gjorts under årets gång, vilket är lite tråkigt, men däremot har det sparats
pengar så att hela 2013 ska resas upp hehe. Taggar för ett händelserikt år med många intressanta upplevelser och erfarenheter!

Min stil år 2012: Personligen så har jag blivit mer likgiltig och härdad. Det låter kanske trist men jag ser det som en positiv konsekvens av livet då jag har insett att allt verkligen inte är en dans på rosor; att man ska ta allt med en nypa salt, välja sina vänner och ovänner noga, försöka se det stora hela och inte bara snöa in sig på specifika händelser eller saker och att människor aldrig slutar att förvåna en. Klädmässigt så har jag varit väldigt
blandad och varierat mellan bland annat tomantiskt, rockigt, mysigt, festligt..

Förra årets nyårslöfte var att träna mer och att bli bättre på att smsa.
Träningen har jag allt lyckats med tycker jag, även om det inte har blivit sjukt mycket utav det så
blev det ändå mer än året tidigare och jag är faktiskt nöjd att jag fick tummen ur. Att bli bättre på att smsa vet jag
inte riktigt om jag har blivit; är fortfarande sjukt seg och dålig på att svara. Meeen jag har gjort en hel del helhjärtade försök
vill jag lova, så lite cred bör jag ju få..

Saker som jag har saknat 2012 som jag skulle vilja ha under 2013 är fest och resor, definitivt. Har haft problem med att jag inte vet vad jag vill göra med varken studier, jobb och livet. På grund av detta så har det grubblats och grämts, vilket har resulterat i stor ångest och smådepressioner. Jag hoppas dock att jag under år 2013 blir lite mer klarare i huvudet och får bukt på vad jag vill göra, och var, när och hur jag vill göra det.

Sen måste jag tillägga att jag har saknat några av mina bästaste bästa vänner, så som Malin, Janina och Maja, vilka har åkt på små äventyr på olika håll runtom i stora världen. Vänner som jag älskar att dela mitt liv med och längtar extremt otroligt mycket tills jag får träffa igen.

Något jag känner att jag har lärt mig under året som har gått är att klara mig själv på olika sätt och vis. I och med att jag knappt har bott hemma hos min familj så har jag fått ta tag i vissa delar i livet på eget håll, typ som att tvätta, handla mat, städa, inreda osv. Mycket lärorikt, speciellt biten med att handla mat. Har verkligen fått lite mer insikt i hur det är att planera och fördela sin ekonomi, att mat är dyrt och att pengarna lätt flyger iväg på andra håll än man planerat. Har även fått lära mig hur det är att bo ihop med någon annan än en familjemedlem (ja där kom det igen.. “bo och bo”..), att dela typ allt och att dessutom planera och genomleva en påfrestande, irriterande, rolig men ack så spännande renovering ihop. Minst sagt en speciell upplevelse vill jag lova. Gör helst inte om renoveringsbiten igen på ett bra tag, men att få spendera varje dag och natt med min älskade man har varit fantastiskt och bäst. ♥

Jag har haft ett finfint 2012, men hoppas på att 2013 blir ännu bättre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *