Can’t say no

Sum 41 – Still Waiting

Tar en treo och hoppas min enorma huvudvärk from hell försvinner för ett tag.

Ensam i lägenheten för gubben är på styrelsemöte på gymmet. Tråkigt fast ändå skönt haha. Kan vara gött att få lite tid för sig själv också, fast jag hade ju föredragit att få ensamtid då jag faktiskt orkar med att göra något, för just nu är jag helt död (extrem huvudvärk plus förkylning). Orkar egentligen inte ens sitta här och glo. Kastade nyss på mig lite smink och det var sjukt ansträngande… Meeen sen när plutten är färdig på gymmet så ska han och lillebror Isacson spela tv-spel och grejer här så då får man ju se någorlunda ut. Och därför behöver jag även få städat här lite.. men orken finns inte alls.. ååh.

Något skoj är i alla fall att min handyman satte ihop sängen igår så nu är sovrummet snart helt färdigt. Behövs en och annan gardinstång, gardiner och någon tavla/hylla också kanske. Men sen så! 🙂


Igår var vi en sväng på Överby förresten, jag och min man. Hade planer på att hitta hur mycket som helst och köpa kläder för alla mina pengar men kom därifrån med endast ett klädesplagg och det var ett linne förr 99kr. Tjena mittbena, lyckad shoppingtur! Inte. Eller ja, man kan ju se det på olika sätt i och för sig; jag fick ju sparat lite pengar istället. Fast köpte dock medicin och grejer på apoteket för 590kr och tranbärskapslar på Life för 200kr så pengar hostades allt ut.. På tråkiga saker dock (men ack så behövliga).


Är så väldigt gött nöjd med linnet faktiskt. Tycker det är så himla gulligt! Kommer nog absolut bli en liten favorit.

Nu känner jag faktiskt att treon har kickat in en aning så ska ta och passa på att städa lite i lägenheten och plocka ur diskmaskinen och allt det där innan bröderna Isacson hinner komma hit. Så tjingeling! 😉

Btw! Vem lämnade en kommentar på mitt förra inlägg med namnet “TT”?? Jag kanske är dum men jag kan faktiskt inte lista ut det..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *