Glada pannkakor

Shakira – She Wolf

Har haft två underbara, med undantag en grej, dagar de senaste. I förrgår kom Jonna och hämtade mig, vi köpte mat och gotti, sen blev det kaffe och käk, filmmys, vin och en massa snack. Delade på den nya sängen i lägenheten och igår hade vi mysmorgon med frukost och sen skulle Jonna jobba. Jag hade trist dag utan henne men underhöll mig med tv och datorn. Snackade med Timmen och tattoo-Chrille hehe. Jonna kom tillbaka vid halv nio och då blev det mer vin, glada pannkakor, snack och skratt haha. Satt och drack vin i badrummet medan Jonna tog sig en dusch och så pratade vi under tiden, det är vänskap det haha. 😉 Sleepover igen, gooossii!


Imorse vaknade jag upp och då hade bruttan redan dratt. Men papi kom istället och det blev frulle, sola, besök hos pappa med Lotta på kontoret och sen dusch och nu mat i lägenheten. Ska snart dra iväg till stan för där väntar Jonna och vi ska till torp och shoppilera! Wiiiie! 😀 Det kan jag behöva..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *