Sweet nothing

Eamon – Fuck It (I Don’t Want You Back) – Dirty

So sick of love songs.

Känner mig så jävla B. Dels för vad jag gjorde, dels för hur det känns och dels för.. ja, typ det. Ångrar mig fast ändå inte, kanske lika bra så att jag får lite vett i skallen och vågar leva mitt liv själv istället. Känner mig typ.. sårad.. fast jag vet att det är none of my business och allt det där. Weird.

Get out of my face.


I’ve got to walk away now, cause it ain’t me babe, no, no, no, it ain’t me babe, it ain’t me you’re lookin’ for babe. And as for me, i’d like to live my life for me. Smaka på livet. Det var ju faktiskt ändå du som en gång sa att man inte borde dö nyfiken.. Kors i taket, nu har jag huvudvärk och illamående. Me like, noooot.

Norlie & KKV – Där jag hänger min hatt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *