Get ready

Savage Garden – Affirmation

Torsdag snabbaste Ikeavisiten någonsin; var där i 30 min och kom hem med en påse på 250kr. Det blev två handdukar, fyra handtag, godis och typ.. något mer. Skandalöst haha. Ska dock beställa lite från internet idag, typ saker som vi tittade på väl där. Så lite nytta gjorde allt den lilla tripen till Bäckebol.


Fredag var det jobb sju till halv två och sen kaffe hemma tillsammans med plutten och pappa, businesstalk, fika med älsklingen på Lejas och lite shopping på stan. Spenderade kvällen forever alone i lägenheten medan Isac spelade en massa tv-spel med gubbar från jobbet. Satt med datorn framför tv:n hela kvällen och chattilerade med folk.


Lördag världens bästa morgon och gubben made it up to me för natten innan (haha blev gött sur, dialekt). Frukost, lång dusch och sen fixade plutten och lillebror Isacson byrå och diskmaskinen. Patrik och Frida ville bli av med exakt en sådan byrå som jag och Isac ville köpa på Ikea så vi fick ta den för typ 1500kr mindre, happy us! Efter att byrån var fixad in i lägenheten så satte bröderna på locket till diskmaskinen osv. så nu är den helt perfeeekt! Kvällen blev mys med macka och tända ljus, gosigt.


Söndag fick vi låna bilen av mamma Isacson så det blev en tur till Torp och Skäret. På torp köptes det en herrans massa stearinljus i olika former (gran, långt, snöboll.. u name it), kaffe i olika smaker, chokladpotatisar, kalsonger, sjukt med mat och garderobsinredning på Bauhaus. Fick bytt mina pyjamasbyxor på Lindex också, glad tjej! Dom är så gött snygga! 🙂 Efter torp blev det en sväng till Skäret, minst sagt kul. Satte igång brandlarmet tusen gånger om, rökade ner hela huset och skvätte korvsaft på mammas nyskurade golv när det skulle grillas korv haha. Roligt besök vi måste ha varit. 😉 Det blev tillslut en väldigt mysig adventsfika (fast jag glömde äta lussebulle!!!) och efter några timmar åkte vi tillbaka till stan. Gick upp till Marie-Louise och där blev det lite chitchat och så fick vi med oss en fin julgrupp hem. Kvällens timmar blev framför tv:n, kollade på Spiderman 3 och käkade ostbollar. Gott!


Igår så jobbade jag inte. Gick upp med tuppen vid sju, duschade, käkade frulle, fikade med Niklas på Lejas, strosade runt på stan, satt en liten stund med Strömmen och Simon på EH, gick till arbetsförmedlingen och skrev in mig där, träffade Jonna en sväng, pratade i telefon med Hanna, gick hem, käkade, tränade kettlebells, gym och gick på bandet med Strömmen på motionshuset och sen gick jag hem för att duscha, mysa med plutten och sen somna hååååårt. Händelserik dag kan man säga. 🙂


Idag har jag faktiskt hunnit med en hel del också. Gick upp sju, sminkade mig, satte på två tvättar, åt frukost med pappsen, slängde skräp, tvättade tvätt nr. 3, städat, hämtat tvätten och nu sitter jag här, har dessutom precis skrivit färdigt mitt brev till Charlie så nu ska jag bara ta mig ner till stan för att skriva ut det och posta det. Hade tänkt att gå på spinningen idag men just nu är jag helt död, slut i psyket och har fetaste träningsvärken från kettlebellsen igår hehe. Fast det är ju ett tag kvar tills det börjar så jag kanske hinner få tillbaka lusten.


Påtal om tvätten och det så blev jag så sinnessjukt arg när jag kom ner till tvättstugan och insåg att någon fakking tant hade tagit mitt tvättrum på min tvättid. WTF! Gick in och stängde av hennes torkskåp och skrev ett argt meddelande på dörren, men fick lite dåligt samvete så jag suddade ut meddelandet tillslut. Haha. Tur för både mig och tanten att ett annat tvättrum var ledigt.. sämst tvättmaskin i det rummet bara. Aja. Jag fick tvättat en del i alla fall, det är jag nöjd över.

Nu ska jag ta mig något att äta och sen ska jag slänga mig i soffan en stund. Förtjänar liiiite vila nu tycker jag. Pust..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *