No reason

Mötley Crüe – Kickstart My Heart

There’s plenty more fish in the sea.

Men tjenare! Det var ju ett tag sedan nu. Igen. Så sämst jag är. Nä men det är faktiskt som så att det har hänt lite mycket det senaste, lite för mycket. Sånt som förstör och virrar till allt. Men det kommer ordna sig, för det gör det alltid. Det viktigaste av allt är att man har varandra, och med den känslan och sanningen så övervinner man allt. :)♥

Hur som helst så har jag inte fått mycket tid över till att blogga och så vidare. Har träffat många vänner, pillat i lägenheten, tränat och jobbat. Fullt upp med andra ord. De senaste dagarna i bilder:


Denna veckan har jag faktiskt varit duktig och tränat varje dag. Själv dessutom. Är lite nöjd med mig själv. I måndags blev det att springa på bandet i en timma, i tisdags 75min spinning och igår 30min CX plus 50min spinning. Idag är jag så död i överkroppen som det kan bli (av CX), kors i taket haha. Ska inte träna något idag för övrigt, för jag ska nämligen till Ikea sen med min man. Myyyys! Fast vi ska inte handla en massa roliga saker utan idag blir det att köpa inredning till garderoben, lister m.m. och så blir det nog att vi beställer säng och lite sånt. Småshopping får det bli när lägenheten är färdigrenoverad så att man faktiskt kan ställa ut/upp/fram/ner/under/över/blablabla alla grejer.

Just det! På en av bilderna så kan ni se tvättkorgen som förgyller mitt liv. Tvättkorgen som jag älskar. Tvättkorgen som har förändrat allt. Nja, det var väl lite att ta i.. Men jag är i alla fall riktigt nöjd med den! Fick köpt den i fredags (och fick även, på tal om tandborstar, hämtat vårt nya matbord + stolar) och jag är så himla glad över det! Har varit utan tvättkorg nu i flera veckor, och den som vi hade innan var ändå ful som stryk så det känns så skoj att vi har fått oss en ny, dessutom riktigt snygg, en! 😀 Precis som jag ville ha den. Lycka! Och vardagslyx.

Så kan det vara. Nu är jag så hungrig så jag nästan avlider så ska ta och röra ihop något käk.. 🙂 Hej svej!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *