Födelsedagspresenter

Rednex – Cotton Eye Joe (Original)

Här kommer en bildbomb på presenterna som jag fick på min födelsedag. Alltså presenterna som jag fick av mamma, pappa, Stoffe, Isac, Isacs farmor & farfar samt vännerna. Plus blomman och chokladen som jag fick av gänget på Jet Print. 🙂 Presenterna som jag fick av släkten, Chrille & Corne och Isacs mamma har jag inte hunnit få på bild än (firades igår och idag). Det blev en himla massa blommor, en himla massa choklad, en himla massa vin och en himla massa rosa. Precis som jag vill ha det, så himla Alix som det kan bli! TACK alla för allt! ♥


Födelsedagen var för övrigt super. Började dagen med mys och frukost med min älskling, sen blev det städning för fulla muggar inför partyt som senare skulle vara, mamma, pappa, Stoffe och Gabriella kom och firade mig med presenter osv. och då blev det en gofika, fick hjälp att städa ännu mer, duschade och fixade mig och sen var det party i Isacs lägenhet tills vi drog ut på Mortens. Fick bankkortet uppkäkat men glad var jag för det. Världens bästa dag/kväll/natt blev det, tack alla som var med och firade mig. Allt kan summeras med skratt, rosa fjäderboa, champagne, världens bästa vänner, speciell bål, finfina presenter, dans, kaos, kärlek, glädje, awesomeneeess! Kunde inte varit bättre! Tack, tack, tack allihopa! ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *