Throwback Thursday

Sum 41 – Fat Lip – Explicit Version

Idag är en bra dag vill jag tala om! Har äntligen fått mina älskade navelpiercingar, mamma kom med post och tranbärskapslar (hoppas på att naturen kanske kan hjälpa mitt immunförsvar), fick choklad och blomma på jobbet i tidig födelsedagspresent och golvet i köket är nästan färdigt och det är sååååå snyggt. Glittret i vardagen är det som gör det. Dessutom bytte jag sommartäcket till vintertäcket igår kväll och sov som en kung inatt, underbart! Och i förra veckan fick jag shoppat en massa (två par skor, en tröja, två bh:ar med tillhörande trosor, en skål, ögonskugga osv.), awesome!

Intressant kväll med folks på FB ikväll.. fått snackat en massa minnen, känslor, framtid, nutid, fest, kläder och sånt annat skoj (Hanna, Moyle, Johannes, Happa, Stephi, Marcus.. osv.). Sjukt kul men knas också, för.. tänk om..? Tänk oooooom.. (12)


Sitter för mig själv i lägenheten förresten för Isac är och hjälper Calle att flytta. Inte så att jag dör för det, för har haft lätt att underhålla mig, men känner mig trött och vill inte somna själv hehehe.. Miss my man, åtminstone liiiite i alla fall.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *