If I could be where you are

Roxette – It Must Have Been Love

Tusen feelings som rullar runt i mitt huvud och kropp, sucks. Ångest,
depp, glad, lycklig.. förvirrad. TACK till världens bästa vänner som
finns där och stöttar mig! Ingen nämnd ingen glömd, ni vet vilka ni är. ♥

Jobb och jobb denna veckan hittills (Jetan), och mer jobb ska det bli. Lägenheten börjar bli redigt snygg nu förresten! Golv är fixat i alla rum förutom köket, tapeterna ska sitta på sin plats i slutet på veckan (även köksgolvet), fläkten är uppe, spegelgarderoben åkte upp i helgen (åååh så snyggt det blev!!), matbordet kommer nästa vecka och ja.. det mesta börjar ordna upp sig. Ser äntligen ljuset i tunneln, så sjukt himla underbart! Förutom att det då är över med renoveringen så är det också då som jag äntligen kan få börja inreda och sätta upp alla prylar, hihi.

Längtar tills sol och fika med Stephi, piercingar, b-day och partyyyy!! Wiääääeey!


Massa tankar och kärlek till min lilla söta mormor som ligger på Näl i denna stund.
Hoppas på det bästa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *