Get what you need

Yellowcard – Way Away

Vet ni vad det typ värsta med min förkylning är? Jo, att jag har lock för öronen. Konstant. Och med tanke på att jag redan hör så otroligt kasst så hör jag nu nästan ingenting. Kan ju knappt höra mina egna tankar haha. Yay! Det verkar för övrigt som att min förkylning inte vill släppa. I helgen var den värst, sen blev det bra i några dagar och nu i förrgår så började det ta sig igen. Kanske borde ta och vila lite istället för att vara ute och röja.. känns som att det typ förvärrar det hela en smula. Eller kaka. Kul.

Igår blev det jobb, sen hem och vila. Pratade i telefon i stort sett hela tiden, förutom då jag käkade och sov. Trubbel i paradiset för alla just nu verkar det som. Lustigt, fast mest tråkigt. Hoppas det löser sig för alla så snart som. 🙂

På tal om tandborstar och hushållsost så tror jag (eller så vill jag tro) att mina navelpiercingar kommer hamna i min brevlåda idag. Fast jag ska i och för sig inte vara hemma idag så jag kommer ändå få dom tidigast imorgon. Men bara för det så lär dom säkert komma i början på nästa vecka. Buhu, vill ha dom nuuuu!


Sommaren 2011.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *