Shopping

Cher – If I Could Turn Back Time

Dessa navelpiercingar är beställda och lär hamna hos mig inom kort. Lycklig, lycklig, lycklig Alix!

Rätt mycket rosa, men det var väl inte så otippat i och för sig? Däremot så är nog ormen rätt otippad då jag har en allvarlig fobi för dessa varelser. Skämtar verkligen inte. Är det någonting jag är rädd för här i världen är det ormar. Drömmer fortfarande sjuka mardrömmar om ormar som jagar mig hit och dit. Fruktansvärt pinsamt men det är tyvärr så det är.. Men försöker dock göra någon egen typ av terapi nu, och jag lättstartar med en navelpiercing. Får se hur det går, om det hjälper eller stjälper. 😉 Men jag håller tummarna och hoppas på det bästa, bland annat då min rädsla förstör lite när det kommer till resor jag vill göra osv. Inte för att jag tror att min piercing kommer bota min rädsla, men det kanske blir en liten start på något nytt. Vem vet? Inte du, inte jag..

Hur som helst. Den med två rosa bollar vet jag inte varför jag köpte, men den kostade liksom 14kr så jag kunde inte låta bli. Snöflingan är ju hur söt som helst och passar perfekt nu när det snart är vinter. Och angående den blåa med fjärilar så var den bara allmänt fin. Och jag behövde något som bröt lite från det rosa. Hehe.

Sjukt billigt blev det också. Alla sju piercingar för mindre än 350kr. Underbart! I Sverige får du en läkepiercing med dubbelsten för 150kr och en hängande piercing för 200-300kr. Lätt värt att beställa från USA. Just do it! 🙂

Nu har jag tänkt att göra ordning lite i min garderob och sen blir det telefon och sängen. Har mått kasst idag till och från på grund av att jag är sjuk och tandpressar för mycket, så behöver nog vila lite. Ska testa min bettskena inatt också, sexigt va? Usch.. jag fick den i juni 2011 och har aldrig sovit med den, knappt ens rört den, men jag hatar den ändå. Jag får inte loss den när den väl är på och då måste jag alltid få hjälp av någon för att få ut den. Hur pinsamt är inte det då? Snacka om att man får en släng av panik då haha. I alla fall har jag ju fått den för att jag behöver den och jag överväger nu, över ett år senare, att börja använda den då jag har slitit på mina tänder något fruktansvärt (förra året fick jag laga min ena framtand tre gånger på två månader då jag gnisslade av en bit av den under nätterna). Har haft tandvärk och huvudvärk i flera veckor nu och jaa.. jag tror det är dags helt enkelt. Pallar inte värken mer, och som jag har nämnt i ett tidigare inlägg så har jag även början tandpressa under dagarna, så förhoppningsvis hjälper bettskenan mig att slappna av i käken både under nätterna och dagarna så att jag kanske äntligen kan få slippa genomlida helvetet. Snääääällaaa.

Oj så jag skriver.. tangenterna brinner nästan, hö-höö.. ;P Jaja, ha en fin kväll allihopa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *