All this love

Unklejam – What Am I Fighting For? – Radio Edit

Haha sjuk igen. Vad är det för fel på mig? Immunförsvaret mitt är ju helt totalt värdelöst. Vad ska jag ta mig till? Tips? Och Marcus; NEJ JAG ÄR INTE HYPOKONDRIKER osv. osv. osv. Så shut up! 😉

Jamen jaa.. vad gör jag om dagarna annars då? Har ju haft småkussarna här från onsdag-lördag så under dom dagarna har det sannerligen varit fullt upp med ståhej. Sagor, lekar och spring hit och dit. Men ack så mysigt! I fredags var det ett litet minikalas för kidsen på Dalaberg med pizza och glass, mumsigt. Sov hos Isac från lördag tills idag och vi har bara softilerat tillsammans. Såg de sista avsnitten av Game of Thrones på säsong två och är nu helt galet förväntansfull över säsong tre. Som kommer ut om hundra månader. Omg. Men nu har iofs Supernatural säsong 8 släppts så det får väl bli att glo på den serien nu istället. Och så ska jag börja kolla på Rome. Så jag har nog att göra ändå. Fast.. åååh.

Anyway. Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer. Är lite trötter för fick knappt någon sömn natten tills idag så ska nog bädda ner mig i sängen snart. Sängen som min kära mamma har renbäddat åt mig. Vardagslyx! Så jaa.. hejsvejs!

One thought on “All this love”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *