Sleepless again

Freestyle – Fantasi (hähää mmmm)

Go dag idag. Vaknade med två söta loppor i min säng, vi pratade lite och sen gick vi upp och väckte mammsen min. Efter det blev det frukost, Diamanten, fotbollspel och tv. Fikade och strosade runt på stan idag också med mamma medan kussarna och Jonas har varit hos mormor (vart en sväng med mamma på banken också, blev bjussad på kaffe av en snäll dude där heehe). Fikan avnjöts på Blomsterkroken, för första gången för min del, och jag måste säga att jag är imponerad! Har definitivt hittat mig ett nytt favoritcafé! Där fanns en massa glutenfritt och laktosfritt, samt grymt schysst personal. Verkligen något att rekommendera. Ligger typ bredvid Pingvin. 🙂 Förresten var det lite kul för jag sa till hon i kassan att jag var gf, lf och vegetarian och hon bara “ja dig kommer jag allt ihåg du”, det var en av mattanterna från Agneberg haha. Ofta liksom.. det är ju ändå ett tag sedan jag gick där. Jag måste ha varit en pain in the ass. Skulle ju ha speciell sallad och allt också. Haha. Omg.


Haha och ja juste ja! Gött skoj jag och mamma fick åt snubben i restaurangfönstret på torget.. dör lite. Börjar bli mycket nu hahaha.. heh vet att det låter luddigt men Stephi fattar i alla fall.. 😉

Nu kom kussarna hem så dags för kaffe och mys! Pussheeeeejs!

One thought on “Sleepless again”

  1. Först och främst , vill testa det fika-stället med dig! ;D
    Sen för det andra så HAHAHHAHA , mr Lejas! Höhöhö hade velat va där 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *