Words inside my head but you don’t wanna know

Cauterize – I’ll Cry Tomorrow

I love you even though I hate this thing that we’ve become. I need you even though I can live without this.

Somnade (faktiskt) gott, drömde skit och vaknade upp med ett illamående och klump i magen. Som fortfarande inte har släppt. Det blev fyra timmars sömn inatt, men är ändå pigg. Det är ju ändå positivt. Är hungrig som en gnu och längtar tills det är dags för frukost.. Hoppas att det kanske kan minska mitt illamående också. Optimistic.

I would give up breathing for you.

Fin dag igår annars. Jobbade 8-14.30, födelsedagsfikade på Espresso House med Strömmen som fyllde 20 år igår, jobbade 16.15-17.00, handlade presenter till Tilde och Iza med mamma på Torp (och fick även köpt ett linne och en tröja till mig själv), drack kaffe hemma med familjen, slog in presenter och funderade ihop med mammsen och sen blev det telefon i 3h och 40 minuter. Life.


I don’t wanna be around when it all comes down to watch something beautiful die.

Är utöver vissa delar ändå väldigt nöjd med dagen igår. Älskar presenterna som köptes till kussarna, är kär i mina nya klädesplagg och fick bort några tunga stenar från hjärtat. Eller en sten försvann (tack vare min mami) och de andra lyckades jag bara flytta på.. förhoppningsvis försvinner dom så småningom också. Hopeful.

I hate myself for needing this, perhaps it’s wrong but it just feels right. Kinda.

Fikan med Daniel blev väldigt trevlig också. Han fick blommor, choklad, kaffe och ett kort (har faktiskt en till present, men det glömde jag såklart) och själv fick jag se bilder och filmer från hans Stockholmsvistelse (sötaste bebis Brunooo). Pratade om allt mellan himmel och jord och fick många skratt. Joy.


Sometimes it’s better to be alone, cause then you can’t get hurt.

I onsdags jobbade jag 8-17. Efter jobbet åkte jag och pappa till Blomsterlandet för att köpa blommor och grejer till farmors grav, hämtade sen mamma och begav oss till kyrkogården. Mötte upp Stephi på Hawaii, låg där i 30 min (skööönt) och sen hängde vi runt. Satt på EH med en rolig snubbe, handlade på Kicks och sen myste vi på Kampen tills min buss gick. Var alldeles själv på bussen hem och blev lite orolig, haha. Hemma fick jag mat och god sallad som mamma hade lagat till mig och jag fick även en liten present från papi och mami. Gulligt! Feelings.


It’s all about making the best out of everything.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *