Cross my heart

Joan Baez – It Aint Me Babe (Johnny Cash)

Tankar till min söta fina farmor som skulle ha blivit 80 år idag. Du är saknad varje dag!

Sitter på jobbet och degar.. har lunch just nu och det är jag glad för. Fast som vanligt så har jag inget att äta. Och jag är inte så sugen på att gå ut och handla något i detta busvädret.. Helst vill jag bara att timmarna ska rulla på så att klockan kan slå fem någon gång! Då blir det sola och fika med Stephi, gosssi.

Helgen har varit bäst och knas, men mest bäst. Har fått spendera fre, lör och sön hemma hos min plutte. Vi har vart på Torp (köpt matbord, sockar och småplock), lagat god mat (lycka på att jag äntligen har hittat sojakorv och sojaburgare utan vetemjöl i) och bara myst. Helt underbart också att vardagsrummet nu tillsluuuut har blivit färdigt! Vi har med andra ord spenderat mycket tid i vår älskade soffa framför tv:n. BÄST, BÄST, BÄST!

Längtar för övrigt så otrooooligt mycket tills mina bebisar kommer och sover över på Skäret i veckan. Ja, alltså mina småkussar Iza och Tilde (som börjar bli väldigt stora nu) ska sova hos oss ons/tors-lördag och då ska vi hitta på en massa skoj! Det var helt fruktansvärt längesen vi sågs sist. Tyvärr. Men det är inte så mycket att göra åt, livet är som det är. Vi får ta vara på den tiden vi får istället. 🙂 Nääe nu blir det i alla fall kaffe! Tjiiing!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *