Anything could happen

System Of A Down – Violent Pornography – Explicit Album Version

Äntligen freeeeedag!! Åh man blir så glad och sprallig!

Idag
ska jag inte jobba så överdrivet länge heller – underbart! Slutar strax innan kvart i två och då ska jag möta upp min man på stan för att ha en mysig fredagseftermiddag ihop. Fika och shopping med världens bästa! ♥

Förresten så var jag på rockkonsert i onsdags tillsammans med mamma, moster, Björn och morfar (som Plusgymnasiet höll i) där min kusin Beatrice var med och spelade. Duktiga ungdomar och skoj för mig att göra något utöver det vanliga! Innan konserten var det jobb åtta till fem och sen en mysig fika på Lejas med min kära mamma. ♥ Så synd bara att vi alltid har så lite tid på oss varenda gång vi ska fika..


Igår blev det jobb, solning, shopping och sen mötte jag upp Strömmen och Borg på stan. Fick följa med männen på en liten klädjakt och sen blev det fika på Coffee Roomer med Daniel allena. Gott med varm macka och kul med snackilering! 🙂 Väl hemma på Skäret så blev det mys med familjen; fika, Hela Sverige bakar, presentutdelning m.m. och sen färgade mami mitt hår! Blev gött nöjd!


Nu ska jag fortsätta med worke-li-workiisshet. Ha det så bra, hej hopp! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *