Run away

The Beach Boys – Wouldn’t It Be Nice (it would)

You could be happy.

Tröstäter nugatti till Desperate Housewives på tv tillsammans med en kopp kaffe och en god bok. Eller okej.. jag läser inte och kollar på tv samtidigt, men om vartannat. Hur som helst så är jag gött trött på saker och ting och vill bara.. jag vet inte. Tänka och försvinna, försvinna och tänka. Känner mig totalt förvirrad och hade en jobbig kväll igår. (18) Och fick ett fundersamt sms nyss. Eller alltså ett sms som fick mig att bli fundersam. (16) What a fakking mess. Ha-haa..

Hade en muppig dröm inatt också. Hela natten har jag drömt om bebisar. Haha. Bebisar, minnen och jage. Fast jage som i dålig jage. Och minnen som i.. what? (04, 05, 06, 08, 11, 12) Och personer som i.. why? (5, 12, 14, 16) Weird.

Hanna om du läser detta så får du väldigt gärna höra av dig. Du är ändå den enda som fattar alla dessa siffror.


Nu ska jag läsa min bok samt knarka lite c-vitamin i form av citron.. Skriver antagligen mer sen. Ha det fint allihopa! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *