I would do anything

The All-American Rejects – Drive Away (memories..)

Tjenixen! Vad har ni för er? Själv har jag lunch. I typ åtta minuter till från och med nu. Så det får bli ett snabbt inlägg. Har varit ute på stan en sväng för att få lite luft och kolla läget. Kan ju säga att allt var som vanligt. Ifall någon undrar.

Vad hände igår då? Jo jag jobbade åtta till fem, åkte sedan till Torp med mamma & pappa där det blev lite shopping (tights och två fina nattlinnen), kom sedan hem lagom tills att vi fick finbesök från Norge. Unni, fabror Johnny och deras rottweiler Hansson ska bo hos oss tills söndag, så mysigt! Och vet ni vad? Förutom att jag älskar gästerna så älskar jag också att dom alltid har med sig ett gäng burkar med nugatti. Denna gången blev det hela fyra stycken, me liiike! Dessutom hade dom med några dunkar med egengjort vin. Mums. Nu ska det minsann fläskas mina vänner!


Idag blir det mys med min man på stan och sen blir det att spendera resten av helgen tillsammans på Skäret. Ska bli så skönt med heeeeeelg och allra bäst av allt är att jag äntligen får sova och umgås och mysa med min bebis. ♥

Nu ska jag kilinera. Haha nje. Men jag ska kila. Ha det så bra! Och juste ja, jag har inte glömt bort bilderna från Stoffes kalas.. meeeen har haft mycket att göra. Jaja, see ya!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *