Learning the game

Buddy Holly – Everyday

Har lunchrast på Ad Medicus (vilket betyder att jag, i vanlig ordning, spenderar timman genom att ta en runda på stan, handla på Willy’s och sitta en stund vid datorn), väldigt behövligt! Känner mig utvilad men ändå så himla trött..

Har inte haft tid och ork för bloggandet det senaste; har legat i feber och dunderförkylning från förrförra veckan tills mitten på förra veckan och i helgen har det varit full rulle med kalas och ståhej. Men förutom att jag bara har legat hemma och haft tråkigt under mina sjukdagar så har jag fått ett litet kaffebesök av Jonna och så har plutten stannat hemma varje dag efter jobbet för att mysa (vi har plöjt igenom en massa Game of Thrones, me like)! Under mina “friska” dagar så har jag och Isac varit hos Isacs pappa på födelsedagsfirande, shoppat presenter och i fredags åkte vi hem till Skäret och hängde med min familj. Isac stannade där tills igår och själv ska jag stanna ett tag till. I lördags kom tjocka släkten på kalas för Stoffeman som fyllde 17 år i tisdags och så firades även pappsen och morfar som fyller år idag. I söndags var det bara mys hemma med hela familjen, det händer inte alltför ofta! Bäst. ♥

Tusen miljoner (eller åtminstone cirkus fyrahundra) bilder togs i helgen men eftersom att jag inte hade sladden till kameran tillgänglig så har jag inte kunnat ladda upp något skoj. Ska dock få den idag, så ikväll ska ni få se hur käckt vi har haft det! 😉 Men nepp mina kära vänner, nu ska jag ta och jobba vidare! Ha det fint allihopa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *