Hopelessly devoted to you

Ram Jam – Black Betty – Original Version

Sjuk som en padda, är så fakking trött på det nu. Har legat i en vecka nu utan någon vidare förbättring.. suck.
Tur att jag har min älskade man som tar hand om mig på alla möjliga sätt. Som fixar mat och godis, vetekudde och massage, medicin och kyssar. Och så himla mycket mer. Jag förtjänar det inte.

Jag älskar dig så att det gör ont min bebis. ♥

Nu ska vi bädda ner oss riktigt ordentligt i sängen och börja titta på säsong två av Game of Thrones, en serie som jag för övrigt totalt har kärat ner mig i. Galet bra in my opinion. Jag som aldrig har varit mycket för serier är helt plötsligt helt fast i både Supernatural och GoT, serier med genrer som jag ALDRIG trodde jag skulle uppskatta. Lustigt, men me like! Hursomhaver så är det dags att kila nu! Puss!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *